Over ons

Mooij Vuurwerk in Rijnsburg behoort tot de grootste verkooppunten van Nederland. Mooij Vuurwerk is een samengaan van vuurwerkspecialist EKL, met meer dan 30 jaar ervaring en Tuincentrum de Mooij.

De ruime keuze die wij bieden vindt u nergens! In de ruime showroom in het tuincentrum kunt u ons assortiment bekijken en zelf uw keuze bepalen. Bestellen via deze site kan natuurlijk ook en biedt u extra voordeel.

Met ingang van december 2015 hebben wij van Mooijvuurwerk besloten om van onze vestiging in Katwijk een Outlet vuurwerk winkel te maken.

Dit omdat is gebleken dat de ruimte in de Primera winkel in Katwijk te beperkt is om het hele assortiment van Mooijvuurwerk in de bunkers kwijt te kunnen. Om de kwaliteit en de service te kunnen waarborgen hebben wij de verkoop van het Mooijvuurwerk assortiment exclusief in onze vestiging in Tuincentrum de Mooij aan de Noordwijkerweg 36 in Rijnsburg.

Mocht u tevreden zijn met een kleiner assortiment verwijzen we u graag naar eén van onze vestigingen van Outlet Vuurwerk aan de Korte Voorhouterweg in Rijnsburg of aan het Hoornesplein in Katwijk.

 

 

Cadeaubon van Mooijvuurwerk

 

 

Ook dit jaar is er een cadeaubon van Mooijvuurwerk verkrijgbaar. In alle willekeurige bedragen kunt u een leuk cadeau samenstellen. Ideaal als kerstgeschenk voor uw vrienden, familie of personeel