Doorloop de volgende stappen om vuurwerk te bestellen:

  1. Kies de producten
  2. Ga naar winkelwagen en reken af
  3. Vul uw gegevens in
  4. Kies afhaaldatum en tijd
  5. Kies betaalmethode
  6. U wordt doorgestuurd naar iDeal of PayPal waarmee u kunt betalen
  7. U ontvangt de afhaalbon op uw e-mailadres


 

Belangrijke informatie voordat je bestelt:

Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald op 28, 30 en 31 december. Op het moment van afrekenen wordt er gevraagd wanneer je jouw bestelling komt afhalen. 

Mocht je een afhaaldag en/of tijd hebben ingevuld die je op een later tijdstip toch wilt wijzigen, neem dan contact op met de dealer waar jij jouw bestelling hebt geplaatst. In overleg kan dit vrijwel altijd gewijzigd worden.

Op het moment dat je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je een e-mail met daarin jouw unieke afhaalbon (deze wordt als pdf in de bijlage meegstuurd). Zodra je jouw bestelling gaat afhalen dien je de afhaalbon uitgeprint mee te nemen. Zorg er daarom voor dat je een juist e-mail adres hebt ingevuld tijdens het bestellen. E-mail niet gehad? Controleer je spam mailbox! 

Belangrijke informatie zodra je jouw vuurwerk gaat afhalen:

Wees op tijd, dit voorkomt dat je moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en een geldig legitimatie bewijs bij zich te hebben. Per klant mag er maximaal 25kg per keer meegenomen worden. En vergeet dus je uitgeprinte afhaalbon niet! 

Mocht je problemen hebben met het openen van jouw ophaal bon, dan heb je waarschijnlijk geen Adobe Reader of een verouderde versie. Download de juiste versie via http://get.adobe.com/nl/reader